Νέα προϊόντα

Νέο
Η κόρη του κεραυνού Lucinda Riley
Διαθέσιμο σε 10 ημέρες
Μετά το best seller Οι Κόρες των Αστεριών, το μυθιστόρημα Η Κόρη του Κεραυνού είναι το δεύτερο βιβλίο της συναρπαστικής σειράς της Lucinda Riley, η οποία βασίζεται αλληγορικά στον μύθο του πασίγνωστου αστερισμού των Πλειάδων.
18,80 €
Νέο
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ο Σκρουτζ είναι ένας τσιγκούνης και γκρινιάρης γέροντας που ζει μόνος του. Δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο, παρά πώς θα εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα. Κάποια κρύα νύχτα του χειμώνα, όμως, παραμονή Χριστουγέννων, συμβαίνει κάτι που θα του αλλάξει όχι μόνο τη καρδιά, αλλά και τη ζωή. 
Τρία πνεύματα, του Παρελθόντος, του Παρόντος, και του Μέλλοντος, αναλαμβάνουν, με τον δικό τους τρόπο, να τον κάνουν να συνειδητοποιήσει ότι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι τα πλούτη, αλλά η αγάπη, η συμπόνια και η ανθρώπινη παρουσία...
2,10 €
Νέο
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Η αγαπημένη και τόσο τρυφερή, χριστουγεννιάτικη ιστορία του διάσημου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν θα συγκινεί πάντα μικρούς και μεγάλους δίνοντάς τους το μήνυμα ότι είναι πολύ σημαντικό να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου ό,τι μπορείς.
2,10 €
Νέο
Το Μικρό Κόκκινο Έλκηθρο
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το Μικρό Κόκκινο ήξερε βαθιά στην καρδιά του τι μπορούσε να κατορθώσει!
Μπορούσε να μάθει οτιδήποτε! Μπορούσε να γίνει ό,τι επιθυμούσε!
Μπορούσε να συναντήσει ακόμη και τον Άη Βασίλη και να πετάξει!
Και όλα αυτά θα κατόρθωνε να τα αποδείξει σε τούτα τα Χριστούγεννα.
Για παιδιά από 4 χρονών και πάνω
12,90 €
Νέο
Η Μελωδία Των Χριστουγέννων
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Μια ιστορία για τη σημαντικότητα του οράματος και του στόχου στη ζωή μας.
Για παιδιά από 5 χρονών και πάνω
13,90 €
Νέο
Χριστουγεννιάτικα διηγήματα, Με τα πρωτότυπα κείμενα και μεταφορά σε απλούστερη γλώσσα: Για παιδιά και νέους
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Είναι πραγματικά εκπληκτική η ανθεκτικότητα των παπαδιαμαντικών κειμένων στις πολλαπλές και λεπτομερειακές αναγνώσεις, όσες χρειάζονται για να καταπιαστεί κανείς με τη μεταφορά τους σε απλούστερη γλώσσα. Όχι μόνο κρατούν πάντα και κάποια έκπληξη για τον αναγνώστη στη χρήση των λέξεων, στην πλοκή του λόγου, στην παραστατική δύναμη που ζωντανεύει τοπία, χαρακτήρες και γεγονότα με τρόπο ανεξάλειπτο, αλλά διατηρούν και τη συναισθηματική τους φόρτιση αναλλοίωτη, μονολότι αυτή κατορθώνεται με τα πιο απλά και λιτά μέσα, ή ίσως ακριβώς γι' αυτό.
11,90 €
Νέο
Μαγικά Χριστούγεννα Με Τον Άντερσεν
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Υπάρχει άνθρωπος -μικρός ή μεγάλος- που να μην ξέρει τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν; 
Υπάρχει άνθρωπος -νέος ή γέρος- που να μη διάβασε κάποτε έστω κι ένα του παραμύθι;
Λοιπόν, σε αυτό εδώ το βιβλίο, ο καθένας -μικρός ή μεγάλος, νέος ή γέρος- που έχει αγαπήσει τις ιστορίες του μεγάλου αυτού συγγραφέα, θα βρει παραμύθια και γνωστά και άγνωστα. Όλα τους να φωτίζουν με τρόπο ευαίσθητο όσο και πρωτότυπο τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
6,90 €
Νέο
10 Χριστουγεννιάτικα Παραδοσιακά Παραμύθια
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ένα μοναδικό βιβλίο. Αγαπημένα ζώα του δάσους, άγγελοι και καλικάντζαροι, βασιλιάδες και φτωχοί, όλοι μαζί σε μια ονειρεμένη συλλογή παραδοσιακών παραμυθιών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Για παιδιά από 5 χρονών και πάνω
6,50 €
Νέο
Οι Πρώτες Μου Αγαπημένες Ιστορίες Για Τα Χριστούγεννα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Πέντε χριστουγεννιάτικες ιστορίες που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 8 χρονών. Η θαυμάσια εικονογράφηση και οι όμορφες ιστορίες είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους κάνοντάς τους να χαρούν ακόμα περισσότερο τούτες τις όμορφες μέρες των Χριστουγέννων.
6,90 €