Γ΄ ΤΑΞΗ

250+ Θέματα Επανάληψης, Πληροφορική
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Πληροφορική Γ΄ Λυκείου – 250+ Θέματα Επανάληψης γράφτηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο που θα βοηθήσει τόσο τους/τις μαθητές/-τριες όσο και τους εκπαιδευτικούς να οργανώσουν την Επανάληψή τους στο μάθημα της Πληροφορικής.
14,28 €
40 Διδακτικές Προτάσεις - ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Γ΄ Λυκείου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το νέο εκπαιδευτικό βιβλίο 40 Διδακτικές Προτάσεις – ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Γ΄ Λυκείου συμπληρώνει την έκδοση ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για την Γ΄ Λυκείου – Ενιαία Εξέταση Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Και τα δύο βιβλία συγκροτούν μια ολοκληρωμένη πρόταση διδασκαλίας και μελέτης του μαθήματος και συμβάλλουν στην αποτελεσματική προετοιμασία των μαθητών/-τριών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
19,45 €
Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, Γ΄ Γενικού Λυκείου - Ομάδα οικονομίας και πληροφορικής - Νικόλαος Καρύδης
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Αποτελεί ένα αποτελεσματικό βοήθημα για την επιτυχία στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.
27,70 €
Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ Γ΄ΕΠΑ.Λ. - Στέλλα Σταυρίδου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ απευθύνεται στους μαθητές/-τριες της Γ΄ Λυκείου ΕΠΑ.Λ (Τομέας Υγείας) και στόχο έχει να τους/τις βοηθήσει να προετοιμαστούν με τρόπο συστηματικό για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
21,70 €
Αρχαία Ελληνικά - Φάκελος Υλικού [ΣΤ΄ Θεματική Ενότητα] - Μαρία Ντότσικα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε σύμφωνα με τον προτεινόμενο τρόπο διδασκαλίας στην ανθολογία κειμένων «Αρχαία Ελληνικά - Φάκελος Υλικού για τη Γ΄ Γενικού Λυκείου» και αφορά την ΣΤ΄ Θεματική Ενότητα «Ο άνθρωπος πολίτης του κόσμου – Η νέα οικουμένη και η επιμέλεια του εαυτού». Προσφέρει γλωσσικά και συλλογιστικά εργαλεία προσέγγισης των κειμένων με στόχο την άρτια προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
16,10 €
Βιολογία Γ Λυκείου Θετικών Σπουδών - Θωμάς Οικονόμου, Βαγγέλης Ηλιάδης, Βασίλης Σπύρου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο "Βιολογία Γ' Λυκείου Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών" που κρατάς στα χέρια σου πιστεύουμε πως έρχεται να συμπληρώσει τα κενά που δημιουργούν οι νέες απαιτήσεις των μαθητών οι οποίοι προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Η οργάνωση του υλικού, η μεθοδολογία, τα λυμένα προβλήματα καθώς και τα προτεινόμενα προβλήματα για λύση βοηθούν τον μαθητή να αποκτήσει εμπειρία στο πώς να διαχειρίζεται την κάθε περίπτωση προβλήματος· τον βοηθούν να εξασκήσει την κριτική του ικανότητα στην επίλυση προβλημάτων σχετικών με τη διδασκόμενη θεωρία και του δίνουν τα εφόδια για επιτυχία στις εξετάσεις.
21,00 €
Βιολογία Γ΄ Ενιαίου Λυκείου Γενικής Παιδείας
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο αυτό, που γράφτηκε με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για το Ενιαίο Λύκειο, καλύπτει πλήρως την ύλη που περιέχεται στο νέο σχολικό βιβλίο της Βιολογίας Γ΄ Ενιαίου Λυκείου Γενικής Παιδείας. Μέσα από τις επιλεγμένες ερωτήσεις ανοικτού και κλειστού τύπου, ανταποκρίνεται επαρκώς στις ανάγκες του μαθήματος, που απαιτούν όχι μόνο γνώση, αλλά και κατανόηση, ανάλυση και κριτική αξιολόγηση των θεμάτων.
12,50 €
Βιολογία Γ΄ Ενιαίου Λυκείου,Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας, Α΄τόμος - Αμαλία Τένγκου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους μαθητές να αντεπεξέλθουν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία στις ανάγκες του μαθήματος, όπως διαμορφώθηκαν στη σχολική χρονιά 2002-2003 . Προσπαθήσαμε να απλοποιήσουμε εποικοδομητικά την ύλη του εγχειριδίου, να την οργανώσουμε και να την καταστήσουμε προσιτή στους μαθητές. Το επόμενο μέλημά μας ήταν να συστηματοποιήσουμε τη σύνδεση μεταξύ θεωρίας και ασκήσεων ώστε να τις καταστήσουμε προφανώς αλληλένδετες. Και το μέλημά μας αυτό μετουσιώνεται με τη σύνταξη ενός ικανού αριθμού ασκήσεων και ερωτήσεων που καλύπτουν ολο το φάσμα της ύλης με τρόπο συμπλεκτικό, ο οποίος εξασφαλίζει τη θεωρητική συνέχεια και την κατανόηση της μεθοδολογίας επίλυσης των ασκήσεων.
16,23 €
Έκθεση Έκφραση Γ΄Λυκείου - 70 ανεπτυγμένα θέματα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο συμβάλλει στην προετοιμασία των μαθητών για τη συγγραφή της έκθεσης στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Υπερβαίνοντας την εργαλειακή χρήση της γλώσσας και την κοινοτοπία, τα οποία αποτελούν συνήθη σφάλματα στην παραγωγή λόγου, ανατροφοδοτεί με ιδέες και επιχειρήματα τη νεανική σκέψη και αμφισβήτηση, ενώ ταυτόχρονα εξοικειώνει τους μαθητές και τις μαθήτριες με το ύφος του δοκιμιακού λόγου.
15,70 €
Έκφραση Έκθεση Γ΄ Λυκείου - Χατζημωυσιάδης
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο αυτό είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο σχολικό εγχειρίδιο της «Έκφρασης-Έκθεσης Γ' Λυκείου» και αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη διδασκαλία και την εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος, εφόσον αποσκοπεί να βοηθήσει τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς όχι μόνο να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του σχολικού εγχειριδίου, αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις ευρύτερες απαιτήσεις του γλωσσοεκφραστικού μαθήματος.
17,70 €
Επανάληψη Για Τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, Μαθηματικά Γ΄ Λυκείου, Ομάδων Προσανατολισμού - Γατσινάρης Βασίλης
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε κάθε υποψήφιο που θέλει να κάνει μία σωστή και ολοκληρωμένη επανάληψη για να αριστεύσει στις πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα των Μαθηματικών.
9,90 €
Η Πολιτεία του Πλάτωνα Γ΄ ενιαίου λυκείου Θεωρητικής κατεύθυνσης
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
To βιβλίο αυτό αποτελεί όχι μόνο πλήρες βοήθημα για τους μαθητές της Γ' Λυκείου Θεωρητικής Κατεύθυνσης αλλά και χρήσιμο οδηγό προς τους εκπαιδευτικούς για τη διδασκαλία της Πολιτείας του Πλάτωνα. Η νέα έκδοσή του εμπλουτίστηκε με πλήθος ετυμολογικά και σημασιολογικά στοιχεία, με ανακεφαλαιωτικές ερωτήσεις-απαντήσεις ερμηνευτικής προσέγγισης, με κριτήρια αξιολόγησης και με πολλές προσθήκες στην ερμηνευτική προσέγγιση.
14,55 €
Ιστορία νεότερη και σύγχρονη 1789-1909 Γ΄ ενιαίου λυκείου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο βοήθημα για το μαθητή και ένα εργαλείο δουλειάς για τον καθηγητή σε μονιμότερη βάση.
Η διάρθρωση του περιεχομένου ακολουθεί πιστά την οργάνωση του νέου σχολικού εγχειριδίου που διδάσκεται στη Γ΄ τάξη του Ενιαίου Λυκείου.
10,00 €
Κείμενα νεοελληνικής λογοτεχνίας Γ΄ Γενικού Λυκείου (πλήρες βοήθημα), α΄ τόμος
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Πλήρες βοήθημα για το σχολικό βιβλίο με ερμηνευτική ανάλυση των κειμένων, απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου, πρόσθετες πληροφορίες για καλύτερη κατανόηση.
14,60 €
Κοινωνιολογία Γ Λυκείου Α' Τόμος - Θεριανός Κώστας Ν. , Μπακλαβάς Βαγγέλης
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών και των μαθητριών που θα εξεταστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της Κοινωνιολογίας, αλλά και των εκπαιδευτικών που καλούνται να τους προετοιμάσουν.
10,50 €
Κοινωνιολογία Γ΄ Γενικού Λυκείου, Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών - Β΄ τόμος
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών και των μαθητριών που θα εξεταστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της Κοινωνιολογίας, αλλά και των εκπαιδευτικών που καλούνται να τους προετοιμάσουν.
Ο Β΄τόμος περιέχει τη διδακτέα ύλη των κεφαλαίων 5-10 του σχολικού βιβλίου.
9,90 €
Κριτήρια Αξιολόγησης στα Νέα Ελληνικά - Γ΄ Λυκείου Γιώτα Παπαδημητρίου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Κριτήρια Αξιολόγησης στα Νέα Ελληνικά Γ΄ Λυκείου για την ενιαία εξέταση Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας γράφτηκε σύμφωνα με τον νέο τρόπο αξιολόγησης του μαθήματος.
16,70 €
Λατινικά Γ' Λυκείου, ΄ Β' Τόμος, Μαθήματα 35-50 - Ευαγγελία Οικονόμου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο περιλαμβάνει τα μαθήματα 35 έως 50 του σχολικού εγχειριδίου, που εντάσσονται στην εξεταστέα ύλη των Λατινικών της Γ΄ Λυκείου 2021-2022, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.
14,20 €
Λατινικά Γ΄ Λυκείου - Α΄ Τόμος Ευαγγελία Οικονόμου - Μαρία Ντότσικα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο περιλαμβάνει τα μαθήματα 21 έως 34 του σχολικού εγχειριδίου, που εντάσσονται στην εξεταστέα ύλη των Λατινικών της Γ΄ Λυκείου 2021-2022, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.
12,80 €
Λατινικά Γ΄ Λυκείου - Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών (έκδοση 2021) - Α΄ τόμος (XVI-XXXII) - Συλλογικό Έργο
Άμεσα Διαθέσιμο
Το παρόν δίτομο βοήθημα περιέχει την ανάλυση των μαθημάτων που διδάσκονται στη Γ΄ Λυκείου. Ακολουθεί το νέο Πρόγραμμα σπουδών για το μάθημα των Λατινικών. Στηρίζεται στις παρατηρήσεις του σχολικού βιβλίου, του Βιβλίου του καθηγητή, του βιβλίου «Αξιολόγηση» του Κ.Ε.Ε. και των Ψηφιακών Βοηθημάτων του Υπουργείου Παιδείας. Ο Α΄ τόμος περιλαμβάνει την ανάλυση των Μαθημάτων 16-32 και ο Β΄ τόμος των Μαθημάτων 33-50.
16,60 €
Μαθηματικά Γ Λυκείου Α' Τομος - Γιώργος Μ. Μιχαηλίδης
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ο Α΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια:
Όριο - Συνέχεια συνάρτησης και Διαφορικός Λογισμός (έως και ρυθμός μεταβολής)
Οργανώνεται σε 18 ενότητες έτσι, ώστε οι έννοιες και οι επιμέρους ασκήσεις να γίνονται διακριτές.
Ακολουθεί τη δομή του σχολικού βιβλίου.
22,25 €
Μαθηματικά Γ Λυκείου Β τόμος - Γιώργος Μιχαηλίδης
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ο Β΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια Διαφορικός Λογισμός και Ολοκληρωτικός Λογισμός.
Ακολουθεί τη δομή του σχολικού βιβλίου και οργανώνεται σε 16 ενότητες έτσι, ώστε οι έννοιες και οι επιμέρους ασκήσεις να γίνονται διακριτές.
23,90 €
Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θετικών Σπουδών - Επαναληπτικά Θέματα - Αναστάσιος Μπάρλας
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό Θετικών Σπουδών ή Σπουδών Πληροφορικής και Οικονομίας
17,90 €
Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θετικών σπουδών, Με Ένθετο Λύσεων - Δημήτριος Κατσαρός
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Έχει κάποιον λόγο ύπαρξης ένα ακόμη βιβλίο στο χώρο αυτό?
Το αγωνιώδες αυτό ερώτημα τέθηκε από τη στιγμή που άρχισαν να γράφονται οι πρώτες σελίδες αυτού του βιβλίου και η απάντηση του συμπυκνώνεται στα εξής:
Να χαράξει μία πορεία στα πρώτα βήματα των μαθητών ξεκινώντας από το σημείο μηδέν και να χτίσει βαθμιαία το οικοδόμημα των βασικών εννοιών και μεθόδων που συναντάμε στους μιγαδικούς αριθμούς, τις συναρτήσεις, τα όρια, τη συνέχεια, τις παραγώγους και τα ολοκληρώματα.
Να ειπωθούν πράγματα σύνθετα, μέθοδοι περίπλοκοι και τεχνικές εξεζητημένες με τρόπο απλό και με λόγο κατανοητό.
Να προσφερθεί στο μαθητή ένα εγχειρίδιο-κλειδί, που θα καθοδηγεί τη σκέψη του και θα του ανοίγει πόρτες στον υπέροχο κόσμο της Ανάλυσης.
26,90 €
Μαθηματικά Γ΄ Γενικού Λυκείου, Α΄ τόμος - Γιώργος Φραγκουλόπουλος, Σοφία Κόντου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το δίτομο έργο «Μαθηματικά Γ΄ Γενικού Λυκείου, Ομάδων προσανατολισμού» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για όλους τους μαθητές, ιδιαίτερα για όσους στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές, καθώς προσεγγίζει με μεθοδικό και εξαντλητικό τρόπο τη διδακτέα ύλη.
22,20 €
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ Λυκείου - Α΄ Τόμος [ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ 2022-23]
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ο Α΄ τόμος περιέχει τα κεφάλαια:•  Όριο – Συνέχεια συνάρτησης•  Διαφορικός Λογισμός (έως και Ρυθμός μεταβολής)
Δομείται σε 19 ενότητες έτσι, ώστε οι έννοιες και οι ανάλογες ασκήσεις να γίνονται διακριτές.Ακολουθεί τη δομή του σχολικού βιβλίου.Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:•  Θεωρία με παρατηρήσεις και θεωρητικές επισημάνσεις προαπαιτού­μενων γνώσεων•  Λυμένες ασκήσεις με μεθοδολογία, κατηγοριοποιημένες σύμφωνα   με τα δεδομένα – ζητούμενα και πλαισιωμένες με κατάλληλα σχόλια
25,00 €
Μαθηματικά Γ΄ Λυκείου Θετικών Σπουδών Τεύχος Α΄ - Αναστάσιος Μπάρλας
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ' τάξης Λυκείου προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και ομάδας προσανατολισμού σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
23,90 €
Μαθηματικά Γ΄ Λυκείου Θετικών Σπουδών Τεύχος Β΄ - Αναστάσιος Μπάρλας
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου ομάδας προσανατολισμού Θετικών σπουδών και ομάδας προσανατολισμού σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
23,90 €
Μαθηματικά Γ΄ΕΠΑ.Λ - lisari team
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο Μαθηματικά Γ’ ΕΠΑ.Λ. ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, από την ομάδα επιστημόνων Lisari Team, είναι ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για την προετοιμασία των μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου για τις Πανελλήνιες
Συνοδεύεται από βιβλίο λύσεων
23,35 €
Μιλώντας για την Έκφραση Έκθεση - Σώτη Τριανταφύλλου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Αυτό το βιβλίο είναι ένας νοερός διάλογος με τους μαθητές και τις μαθήτριες του λυκείου για την Έκθεση Έκφραση. Τι θα συζητούσαμε γι’ αυτό το μάθημα που μερικοί από μας αντιπαθούν και βρίσκουν υπερβολικά δύσκολο ή βαρετό; Και σε τι συμπεράσματα θα φτάναμε μέσα από τον διάλογο;
Το βιβλίο είναι μια αρχή που έχει τον μακρινό και φιλόδοξο στόχο να μάθουμε να βλέπουμε τον κόσμο, να τον ερμηνεύουμε και, όπου χρειάζεται, να τον αλλάζουμε - πράγματι, δεν παρά μια αρχή.
Κι ένα τέλος: τέλος στα βαθιά χασμουρητά και στις κοινοτοπίες, ας χρησιμοποιήσουμε όσα μας προτείνει για να περνάμε ελεύθερα, δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα της έκθεσης - και οποιαδήποτε άλλη ώρα.
Κι ας έχουμε στο μυαλό μας τον μακρινό και φιλόδοξο στόχο.
10,90 €
Νεοελληνική Γλώσσα και Νεοελληνική Λογοτεχνία Γ Λυκείου - Αγαθή Γεωργιάδη, Κική Δεμερτζή
Άμεσα Διαθέσιμο
Σύμφωνα με την ύλη και τις οδηγίες του Υπουργείου για το Νέο Σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Το βιβλίο αυτό αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου καθώς και χρήσιμο οδηγό για τους εκπαιδευτικούς που θα κληθούν να διδάξουν το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.
18,80 €
Νεοελληνική Λογοτεχνία - Ποίηση Γ' Λυκείου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Οι δύο τόμοι του βοηθήματος Νεοελληνική Λογοτεχνία Γ΄ Λυκείου Θεωρητικής Κατεύθυνσης (τόμος Ι: Ποίηση, τόμος ΙΙ: Πεζογραφία) φιλοδοξούν να διευκολύνουν τους μαθητές στη μαθησιακή διαδικασία και να υποστηρίξουν το διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών.
23,70 €
Νεοελληνική λογοτεχνία Γ΄ Λυκείου συμπλήρωμα α΄ τόμου: O Kρητικός του Σολωμού
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Στο βοήθημα περιλαμβάνονται κείμενα που εντάσσονται φέτος στην εξεταστέα ύλη του μαθήματος. Από κοινού με το Νεοελληνική Λογοτεχνία - Θεωρητικής κατεύθυνσης - α' τόμος: ποίηση , περιέχουν όλη την εξεταστέα ύλη των ποιητικών κειμένων του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.
7,90 €
Ο Πρωταγόρας του Πλάτωνα Γ΄ ενιαίου λυκείου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
To βιβλίο αυτό αποτελεί όχι μόνο πλήρες βοήθημα για τους μαθητές της Γ' Λυκείου Θεωρητικής Κατεύθυνσης αλλά και χρήσιμο οδηγό προς τους εκπαιδευτικούς για τη διδασκαλία του Πρωταγόρα του Πλάτωνα. Η νέα έκδοσή του εμπλουτίστηκε με πλήθος ετυμολογικά και σημασιολογικά στοιχεία, με ανακεφαλαιωτικές ερωτήσεις-απαντήσεις ερμηνευτικής προσέγγισης, με κριτήρια αξιολόγησης και με πολλές προσθήκες στην ερμηνευτική προσέγγιση.
14,47 €
Πλάτωνα Πρωταγόρας - Πολιτεία Γ΄Λυκείου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το αναθεωρημένο και εμπλουτισμένο εκπαιδευτικό βιβλίο ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ για τη Γ΄ Λυκείου Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών αναλύει και εξετάζει σε επίπεδο μορφής και περιεχομένου επτά ενότητες του Πρωταγόρα (1η, 2η, 3η, 4η, 5η, 6η, 7η) και τρεις ενότητες της Πολιτείας (11η, 12η, 13η)· ενέχει τον σχολιασμό της αλληγορίας του σπηλαίου για το κείμενο μεταξύ της 11ης και της 12ης ενότητας.
16,10 €
Πληροφορική Γ΄λυκείου: Θεωρία, ασκήσεις, θέματα εξετάσεων, διαγωνίσματα - Φώτης Λαζαρίνης
Άμεσα Διαθέσιμο
Το βιβλίο Πληροφορική Γ Λυκείου: Θεωρία, ασκήσεις, θέματα εξετάσεων, διαγωνίσματα καλύπτει την νέα ύλη της του αντίστοιχου μαθήματος του προσανατολισμού σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
22,49 €
Φυσική Γ΄ Γενικού Λυκείου - Ομάδας προσανατολισμού θετικών σπουδών (α΄ τόμος) - Χαράλαμπος Παπαθεοδώρου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το παρόν δίτομο έργο απευθύνεται σε όλους τους υποψηφίους της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και ιδιαίτερα σε όσους στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές. Στον Α΄ τόμο παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο οι ενότητες «Κρούσεις», «Ταλαντώσεις», «Κύματα» και «Φαινόμενο Doppler» της διδακτέας ύλης της Φυσικής Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών της Γ΄ Γενικού Λυκείου.
22,90 €
Φυσική Γ΄ Γενικού Λυκείου - Ομάδας προσανατολισμού θετικών σπουδών (β΄ τόμος) - Χαράλαμπος Παπαθεοδώρου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το παρόν δίτομο έργο απευθύνεται σε όλους τους υποψηφίους της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και ιδιαίτερα σε όσους στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές. Στον Β΄ τόμο παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο οι ενότητες «Ρευστά σε κίνηση» και «Μηχανική στερεού σώματος» της διδακτέας ύλης της Φυσικής Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών της Γ΄ Γενικού Λυκείου.
24,40 €
Φυσική Γ΄ Λυκείου , Θέματα Επανάληψης - Πενέσης Θεόδωρος - Συνοδινός Διονύσης
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το βιβλίο Θέματα Επανάληψης για τη Φυσική Γ΄ Λυκείου – Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Ηλεκτρομαγνητισμός, Κρούσεις, Μηχανικές ταλαντώσεις, Μηχανική ρευστών, Μηχανική στερεού σώματος.
20,00 €
Φυσική Γ΄ Λυκείου – ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ Κριτήρια Αξιολόγησης
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Φυσική Γ΄ Λυκείου – Επαναληπτικά Κριτήρια Αξιολόγησης απευθύνεται σε μαθητές/-τριες που είναι υποψήφιοι/-ες για την εισαγωγή στις Σχολές Θετικών Επιστημών και στις Σχολές Επιστημών Υγείας.
10,00 €
Φυσική Γ΄ Λυκείου – Προσανατολισμού θετικών σπουδών (β΄ τόμος) - Ρευστά - Στερεά - Θεόδωρος Γαρμπής
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το παρόν έργο απευθύνεται σε όλους τους μαθητές αλλά ιδιαίτερα σε όσους στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές, που απαιτούν άριστη επίδοση.
Προσεγγίζει με πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τη διδακτέα ύλη της Φυσικής Γ΄ Λυκείου Προσανατολισμού.
17,70 €
Φυσική Γ΄λυκείου: Ηλεκτρομαγνητισμός - Θεόδωρος Πενέσης, Διονύσης Συνοδινός
Άμεσα Διαθέσιμο
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Φυσική Γ΄ Λυκείου - Ηλεκτρομαγνητισμός (Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών) περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Μαγνητικό πεδίο ρευματοφόρων αγωγών - Ηλεκτρομαγνητική δύναμη, Ηλεκτρομαγνητική επαγωγή, Εναλλασσόμενο ρεύμα και οργανώνεται σε 10 διδακτικές ενότητες.
15,00 €
Χημεία Γ΄ Γενικού Λυκείου - Θετικών σπουδών (α΄ τόμος) - Μιχέλης Σπύρος Ι.,Μιχέλη Δικαία
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο οι ενότητες "Οξειδοαναγωγή", "Θερμοχημεία", "Χημική κινητική" και "Χημική ισορροπία" της Χημείας Γ΄ Λυκείου, Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών. Ακολουθείται πιστά η δομή του σχολικού βιβλίου.
17,60 €