ΠΕΝΕΣ

Parker Jotter Originals CT Μαύρο (FP-BP) Σετ 1 πένα και 1 στυλό
Άμεσα Διαθέσιμο
Η σειρά Jotter κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1954 και έφερε επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο γραφής της εποχής.
Μέχρι σήμερα είναι ο πιο αναγνωρίσιμος στυλογράφος της ιστορίας. Συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη πορεία του μέχρι σήμερα με το Τ-ball ανταλλακτικό του, που αποτελεί πρότυπο ποιότητας γραφής.
Χάρις στο διαχρονικό κλασσικό του design είναι μακράν το πιο αναγνωρίσιμο στυλό στην υφήλιο! Με έντονα χρώματα και ένα διακριτό σχήμα, το Jotter παραμένει το δημοφιλέστερο στυλό της Parker.
Διαθέτει λαμπερό κορμό με πλούσιο μαύρο χρώμα.
Συμπληρώνεται με κλιπ από ανοξείδωτο χάλυβα με λαμπερό γυάλισμα.
27,00 €
Κασετίνα δώρου Parker Jotter Core Bond Street Black CT Set RB-BP
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Η σειρά Jotter της Parker υπόσχεται να εντυπωσιάσει, με μια ανθεκτική μεταλλική κατασκευή που παράγει μια αίσθηση υψηλής ποιότητας. Αυτό το σετ στυλό διαρκείας και rollerball έρχεται σε ένα διαχρονικό συνδυασμό μαύρου με φινιρίσματα ανοξείδωτου χάλυβα.
Με την εκπληκτική ισορροπία μεταξύ ποιότητας, λειτουργικότητας και τιμής, το σετ αυτό αποτελεί ιδανική λύση δώρου, είτε δίνοντάς το το σε έναν απόφοιτο, σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο εν' όψει εορτών, ευχαριστώντας για ένα γαμήλιο πάρτι ή ακόμα και εταιρικές εκδηλώσεις.
39,00 €
Πένα PARKER SONNET laque blue ct fpen
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Η SONNET προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γραφής με ευρύτατη δυνατότητα επιλογών.
Με μεγάλη ποικιλία φινιρισμάτων λάκας σε χρώματα, τύπους γραφής, η συλλογή αυτή είναι και σήμερα τόσο ελκυστική, όπως ήταν πάντα.
Διατίθεται σε 6 υπέροχα φινιρίσματα με επίχρυσα 23K ή επιπαλαδιωμένα διακοσμητικά στοιχεία και πένα από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι
120,00 €